Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/klitrosevej-hou.dk/public_html/wp-content/plugins/cookiebot/src/lib/helper.php on line 495
type="text/plain" data-cookieconsent=""> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-108082118-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Omgivelser | Klitrosevej Hou | Naturskønne omgivelser | En by i udvikling
448
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-448,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Omgivelser

/Omgivelser

Sublim beliggenhed nær natur og by

Med sine naturskønne omgivelser og nærhed til Aarhus, Odder, Skanderborg og Horsens, har Hou en ideel beliggenhed i det østjyske.
Rækkehusene ligger kun et stenkast fra vandet. Husenes parallelforskudte placering på grunden, sikrer at alle boligerne har en fantastisk havudsigt.

 

Det maritime miljø på lystbådehavnen, samt færgeforbindelserne til Samsø og Tunø, er med til at skabe liv i byen – året rundt.

En by i udvikling

Hou har et yderst aktivt idræts- og foreningsliv, hvilket må siges at være helt unikt for en by med knap 1500 indbyggere. Den lokale idrætsforening råder over idrætshal, boldbaner og fitnesscenter. Hou har desuden sin egen svømmehal, Vandhalla.

 

Indkøbsmuligheder i Hou tæller bl.a. Dagli’Brugsen Hou, som drives af Kvickly i Odder, samt Hou Mesterslagter. Af andre indkøbsmuligheder i lokalområdet kan nævnes Fru Møllers Mølleri der er en gårdbutik med et spændende udvalg af håndlavede varer baseret på råvarer fra egen landbrugsproduktion. Til butikken hører desuden slagteri og restaurant.

 

Det store lokale engagement har desuden ført til oprettelse af Egmont Højskolen, Hou Maritime Idræts Efterskole, samt Hov Skole (folkeskole og børnehave)

 

Et nyt storstilet byggeprojekt er i øjeblikket på tegnebrættet, og vil komme til at skabe et levende miljø på havneområdet. Projektet vil blandt andet komme til at omfatte: maritimt forskningscenter, fiskerestaurant, røgeri.

Ideel beliggenhed i Østjylland

31,5 km 37 min 10 km 10 min 30 km 35 min 28 km 28 min AARHUS ODDER HORSENS SKANDERBORG

  Badestrand: 20 m.

 

  Lystbådehavn: 400 m.

 

  Fitness: 750 m.

 

  Tennisbaner: 750 m.

 

  Skole: 700 m.

 

  Offentlig transport: 200 m.

 

  Golfbane: 13 km.

 

  Indkøbsmuligheder: 300 m.

 

  Lystfiskeri: 20 m.