Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/klitrosevej-hou.dk/public_html/wp-content/plugins/cookiebot/src/lib/helper.php on line 495
type="text/plain" data-cookieconsent=""> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-108082118-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Arkitektur - Klitrosevej HOU
454
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-454,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

/Arkitektur

Arkitekturen er nært knyttet til den omkringliggende natur. Strandens unikke terræn og beplantning har desuden været en stor inspirationskilde i forbindelse med udviklingen af projektet.

 

Husene er udført i moderne nordisk stil, nøje tilpasset det lysåbne landskab ved stranden i Hou.

 

Husenes parallelforskudte placering på grunden, sikrer at alle boligerne har en fantastisk havudsigt, og samtidig sikres et smukt lysindfald.
Den c-formede placering skaber intime atriumgårde, i den ellers rå natur i strandengen.

 

Husenes facader udgøres af teglsten samt eksklusiv træbeklædning. Disse materialer er valgt af miljømæssige hensyn, og giver derudover et flot samspil med naturen.

*Priser, visualiseringer, plantegninger og beskrivelser er vejledende.